ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ,

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

«Ο ΠΛΑΚΙΑΣ – Ελλήνων γεύσεις» διακρίνεται για τις ξεχωριστά επλεγμένες γεύσεις και την δημιουργική Ελληνική του κουζίνα.  Σ’ εμάς θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας &; τιμής, καθώς τα πιάτα που προσφέρουμε είναι πληθωρικά και σας ταξιδεύουν γαστρονομικά ενώ ισάξια τα συναγωνίζεται σε γευστική ένταση και αρώματα το κρασί μας.

Τα υλικά που επιλέγουμε για την προετοιμασία των πιάτων μας είναι αγνά ελληνικά προϊόντα επιλεγμένης ποιότητας τα οποία με τα παραδοσιακά μυρωδικά, το μεράκι και την αγάπη μας για τις παραδοσιακές γεύσεις, συνθέτουν δημιουργίες που θα μείνουν αξέχαστες τόσο σ’ εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Με συνταγές που δοκιμάστηκαν στο χρόνο, οι οποίες προέρχονται από την ελληνική παράδοση, αλλά και την σύγχρονη δημιουργική κουζίνα, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι με τις καλύτερες τιμές .
Με πολυετή εμπειρία  και  άψογο επαγγελματισμό μπορούμε να οργανώσουμε μία επιτυχημένη εκδήλωση η οποία θα ξεχωρίσει με τις επιλεγμένες  γεύσεις την εξαιρετικής ποιότητα οίνου και αψογη εξυπηρέτηση.


Επιλέξτε τα μουσικά μεζεδοπωλεία μας για να διοργανώσετε την εκδήλωση σας, όπως είναι η δεξίωση για γάμο, βάπτιση ή για την κοπή πίτας ή επαγγελματικά γεύματα.
Διαθέτουμε ευχάριστο περιβάλλον, εξαιρετικές προσφορές και ποιοτικές γευστικές προτάσεις.
Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι τους, αποτελούν επίσης ιδανική λύση ώστε να διοργανώσετε επαγγελματικές συναντήσεις, δείπνα εργασίας,δεξειώσεις και γενέθλια πάρτυ.  

Η χωρητικότητα μας είναι για 150 άτομα και λειτουργούμε καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Οι μουσικοί είναι στην διάθεση σας προκειμένου να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές, με παλιές αλλά και σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες.
ΩΡΑΡΙΟ:
ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΠΟ 12.00 π.μ έως 03.00 π.μ
Με ζωντανή Μουσική
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο
& Κυριακή μεσημέρι.


ΩΡΑΡΙΟ:
ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΠΟ 12.00 π.μ έως 03.00 π.μ
Με ζωντανή Μουσική
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ
& Κυριακή μεσημέρι


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
Ζαλοκώστα 34, Περιστέρι
(Δίπλα στην πλατεία Μπουρναζίου)
Μπουρνάζι, Περιστέρι
Επιστροφή στο περιεχόμενο